Tijdens deze inspirerende netwerkbijeenkomst ga je samen met andere deelnemers aan de slag om je cv te verbeteren.

Je leert je kernkwaliteiten te benoemen, zodat je je cv scherper kunt maken. Ook leer je je cv logisch op te bouwen en de lay-out aantrekkelijker te maken. Dit alles natuurlijk met als doel uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

De meet-up is zo ingericht dat je van elkaar leert, door elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen. Een ideale manier om je netwerk uit te breiden.

Bibliotheek Coevorden organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Stichting De Broekriem. De begeleiding is in handen van een getrainde bibliotheekmedewerker.

broekriem logo

Belangrijk

Neem tijdens de workshop je eigen cv mee!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij Luuk Kuilder: via l.kuilder@biblionetdrenthe.nl of 088 012 8310.

Datum: 12 juni
Begintijd: 10:00 uur
Eindtijd: 12.00 uur
Kosten: Gratis toegankelijk

Vanaf 15 mei starten we met de verkoop van afgeschreven bibliotheekboeken in de Bibliotheek van Sleen. De verkoop vindt plaats tijdens de openingsuren en is uiteraard voor iedereen (leden en niet-leden) toegankelijk.

Begintijd: Vanaf 15 mei tijdens de openinguren
Kosten: Gratis toegankelijk

Op donderdagmiddag 31 mei start in Bibliotheek Coevorden de cursus Werken met de e-overheid (Digisterker). De cursus bestaat uit 4 lessen. De cursusdata zijn 31 mei, 7, 14 en 21 juni van 14.00 tot 16.00 uur.

Je leert gebruik te maken van digitale overheidsdiensten, o.a. van het UWV, de Belastingdienst en de website van gemeente Coevorden. De cursus bestaat uit diverse modules, zoals:

• het zoeken en vinden van informatie op overheidswebsites
  • het aanvragen van een toeslag
  • het maken van een afspraak via een website
  • het gebruik van je persoonlijke omgeving (Mijn toeslagen, MijnOverheid etc.)

De cursus wordt gegeven door twee gecertificeerde docenten in kleine groepjes van maximaal zes cursisten.

Deelname is gratis voor inwonders van gemeente Coevorden, inclusief een werkboek. Je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn.

Wil je deelnemen aan de cursus? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier.

Naar het inschrijfformulier

Datum: 31 mei
Begintijd: 14:00 uur
Eindtijd: 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Coevorden

Op 23 juni a.s. gaan we weer afgeschreven bibliotheekboeken verkopen op de boekenmarkt in Coevorden. We starten om 9.00 uur.

Datum: 23 juni
Begintijd: 09:00 uur
Eindtijd: 17.00 uur
Locatie: Op de Markt in Coevorden
Kosten: Gratis toegankelijk

Van 23 april t/m 20 juni exposeren jonge kunstenaars in de Bibliotheek Sleen.

De kunstenaars, vanaf 6 jaar, volgen een teken- en schildercursus bij het atelier van Marion Mencke in Noord-Sleen. De kunstwerken zijn gemaakt met verschillende technieken en er zijn verschillende thema’s gebruikt.

Deze bijzondere expositie is te bekijken tijdens de openingsuren van de Bibliotheek

Begintijd: Tijdens openingsuren
Locatie: Bibliotheek Sleen

Het BoekStartuurtje is een gezellig uurtje georganiseerd door de bibliotheek waarin anderhalf tot vierjarigen en hun (groot)ouders of oppas elkaar ontmoeten. We lezen voor, zingen liedjes en knutselen eenvoudige werkjes.

Datum: 29 mei
Locatie: Bibliotheek Schoonoord