Tijdens deze inspirerende netwerkbijeenkomst ga je samen met andere deelnemers aan de slag om je cv te verbeteren.

Je leert je kernkwaliteiten te benoemen, zodat je je cv scherper kunt maken. Ook leer je je cv logisch op te bouwen en de lay-out aantrekkelijker te maken. Dit alles natuurlijk met als doel uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.

De meet-up is zo ingericht dat je van elkaar leert, door elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen. Een ideale manier om je netwerk uit te breiden.

Bibliotheek Coevorden organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met Stichting De Broekriem. De begeleiding is in handen van een getrainde bibliotheekmedewerker.

broekriem logo

Belangrijk

Neem tijdens de workshop je eigen cv mee!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij Luuk Kuilder: via l.kuilder@biblionetdrenthe.nl of 088 012 8310.