Meer met de computer doen? Leer het met Klik & Tik in de Bibliotheek.

Deze cursus is voor mensen die nog niet wegwijs zijn op de computer en dat wel graag willen worden. In de cursus wordt geleerd gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer, zoals websites bekijken, e-mailen en hoe je bestanden kunt downloaden. Tijdens deze doorlopende cursus volgt iedere cursist een eigen leerlijn waardoor er volledig op het eigen tempo gewerkt kan worden. Je bepaalt zelf hoeveel lessen je nodig hebt.

Je kunt je alvast aanmelden. De cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2 uur, verspreid over 4 weken. De data worden in overleg gepland. Opgave is alvast mogelijk
Aanmelden via 088 012 8310 of in Bibliotheek Coevorden of via  info@bibliotheekcoevorden.nl

• Klik&Tik de basis: leer stap voor stap typen, e-mailen en internetten.
• Klik&Tik het internet op: zoek op internet, bekijk websites en leer bestanden downloaden.
• Klik&Tik samen op 't web: leer sociale media kennen en hoe je ze kunt gebruiken.