Woensdag 1 mei houden we weer een Ouder & Kind bijeenkomst in de bibliotheek van Coevorden.

Elke eerste woensdag van de maand zijn ouders/verzorgers en jonge kinderen van harte welkom in de bibliotheek om op een laagdrempelige manier ervaringen, zorgen en vragen over het ouderschap met elkaar te delen.

De kinderen kunnen spelen en zullen worden voorgelezen. Elke maand is er een ander thema.

Op 1 meiis het thema Gezelligheid met je kindje.

Het begint om 9.30 uur, met inloop vanaf 9.15 uur. (Aanstaande) ouders, verzorgers opa’s en oma’s etc. èn kinderen van 0-4 jaar (broertjes, zusjes mag natuurlijk ook) zijn van harte uitgenodigd.

Volwassen bezoekers van de ochtend ontvangen een gratis proefabonnement van drie maanden voor de bibliotheek.

De toegang is GRATIS. De organisatie is in handen van babyconsulent begrijp je baby, kindercoach Puur Kind, bibliotheek Coevorden.