In het kader van de bibliotheekcampagne ‘Nederland Leest’, die de hele maand november als thema ‘Voeding’ heeft, geeft Karin Luiten op woensdagavond 28 november 2018 een lezing in de bibliotheek van Coevoerden. Karin is culinair journalist en kookboekenschrijfster, bekend van dagblad ‘Trouw’ en van haar succesvolle kookboeken ‘Zonder pakjes en zakjes’.

Het belooft een vrolijke, interactieve sessie te worden waar we het uitgebreid gaan hebben over pakjes en zakjes. Wat valt daar eigenlijk precies onder, en wat is er mis mee? Maar ook: wat is het alternatief? Hoe kun je lekker en gezond leven zonder al te veel gedoe? Ook diverse gezondheidshypes komen aan bod, van diëten tot detoxen, van glutenvrij tot koolhydraatarm, van zout tot suiker. Voor wie nu eindelijk eens wil weten hoe het precies allemaal zit. En er valt ook nog wat te proeven ook.

Na afloop van de lezing zal de Readshop aanwezig zijn voor de verkoop van boeken, die Karin uiteraard ter plekke persoonlijk zal signeren.

De toegangsprijs is € 7,50 voor leden en € 10,= voor niet-leden. Vooraf aanmelden gewenst want VOL = VOL