Mediagebruik en jonge kinderen? Jazeker! Kinderen hebben recht op verhalen en die komen in verschillende vormen: met en zonder scherm. Het is aan jou om je kind vanaf jonge leeftijd in aanraking te laten komen met die verhalen: voorlezen, kijken, luisteren, spelen en doen dus. Maar... in hoeverre kunnen media bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen? Moet dat eigenlijk? En als je media bewust wilt inzetten... hoe pak je dat thuis aan? Welke media zijn daarvoor het meest geschikt en hoe begeleid je kinderen daarbij? 

Meld je aan voor het (landelijk) webinar op maandag 28 maart 2022. We duiken samen met Denise Bontje (mediasmarties.nl) in het media-aanbod voor jonge kinderen. Je krijgt antwoord op vragen die je als ouder hierover kunt hebben. Ook gaan we in op een bewuste inzet van media en begeleiding van kinderen. Om je op weg te helpen krijg je ook nog mediatips voor thuis mee (Kijk hoe ik groei!), vol verhalen om mee aan de slag te gaan samen met je kind. Moet je eens opletten hoe je kind groeit!

Meld je aan 

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid

Meld je aan

Wat voor webinar? Een webinar met praktische tips om een gezond mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen
Voor wie? Ouders van kinderen tussen de 0 en 6 jaar 
Wanneer? Maandagavond 28 maart 2022 van 20 uur tot 21 uur 
Hoe? Online

Over Denise Bontje

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.